BSO

Kinderopvang Boem Boem

Created with Sketch.

Even sfeerproeven? Klik hier.

VSO en BSO

Op maandag, dinsdag & donderdag vangen wij kinderen (van basisschool de Kubus) op voor school van 07.30 – 08.30u, de voorschoolse opvang. Incidenteel en alleen op aanvraag kan dit vanaf 06.45u. Wij dragen er zorg voor dat de kinderen vervolgens op tijd op school zijn.

Op deze dagen vangen wij ook kinderen na school op. Deze buitenschoolse opvang bieden wij van 14.15 – 18.15u (een lang blok). Er is tevens de mogelijkheid om te kiezen voor een kort blok van 14.15 – 16.15u. Op woensdag is de buitenschoolse opvang van 12.30 – 16.15u.

Wij vangen de kinderen uit school op met drinken en iets te eten. Tijdens dit gezamenlijk tafelmoment is er ook gelegenheid voor kinderen om hun verhaal te doen, of om bijvoorbeeld samen een verjaardag te vieren. Aan tafel bespreken we wat er daarna gedaan wordt, wij bieden vrijblijvend een activiteit (knutselen, een spel o.i.d.), maar kinderen kunnen ook kiezen om buiten gaan spelen, in de gymzaal of voor vrij spel in de groep. De VSO en BSO locatie heeft een huiselijke en gezellige sfeer, dat vinden wij belangrijk. De BSO is een fijne plek om te ontspannen na een intensieve schooldag.