Het bedrijf

Kinderopvang Boem Boem

Created with Sketch.

In 2001 zijn wij met veel enthousiasme Kinderopvang Boem Boem gestart op een mooie landelijke locatie, aan de Heinoseweg.

Dit van origine oude schoolgebouw, hebben wij omgetoverd tot een vrolijke en gezellige plek, waar kinderen van 0 – 4 jaar op een fijne en stimulerende manier de dag kunnen doorbrengen. Waar kinderen, naast de dagelijkse verzorging als eten en slapen, ook volop kunnen spelen, knutselen, muziek maken etc. Kortom een plek waar kinderen samen een fijne dag kunnen hebben als papa’s, mama’s en/of verzorgers bijvoorbeeld aan het werk zijn of studeren.

Deze opvang bieden wij op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (optioneel op vrijdag) van 07.30 – 18.00. Incidenteel en alleen op aanvraag bieden wij ook vervroegde opvang vanaf 06.45.

Wij hebben daarnaast een tweede mooie locatie kunnen starten bij basisschool De Kubus (in het Kulturhus ‘De Elshof’, in Wijthmen). Binnen deze locatie bieden wij:

  • PSO (peuterspeelopvang)
  • VSO (voorschoolse opvang)
  • BSO (buitenschoolse opvang).

PSO is voor peuters die, als ze de leeftijd van 4 jaar bereikt hebben, naar basisschool De Kubus gaan. VSO en BSO is voor kinderen van basisschool De Kubus.

Samen met de dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar hebben wij de mogelijkheid, de expertise én de faciliteiten om kinderen op te vangen en te begeleiden van de babytijd tot het moment dat ze de basisschool gaan verlaten.

Persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Wij vinden het heel bijzonder om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van elk kind en aanvullend te mogen zijn op de opvoeding van de eigen ouders en/of verzorgers. Om kinderen een stevige basis en goede, fijne en veilige start mee te kunnen geven, van waaruit zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Wij werken met een vast team van pedagogisch medewerkers. Elk kind heeft zijn of haar eigen mentor, zodat ze zich veilig, vertrouwd en ontspannen kunnen voelen binnen de opvang. Ook voor ouders vinden wij het belangrijk om een goed gevoel te hebben over de opvang van hun kind.

Wij hechten veel waarde aan een nauw contact met ouders. Tijdens de breng- en haalmomenten is er altijd ruimte voor een persoonlijke uitwisseling van informatie met de betrokken leidster. De wensen van ouders en het belang van het kind staan bij ons altijd centraal