Kinderdagdagverblijf

Kinderopvang Boem Boem

Created with Sketch.

Even sfeerproeven? Klik hier.

Ons kinderdagverblijf is 4 dagen (optioneel 5) per week, 52 weken per jaar geopend van 07.30 – 18.00u. Incidenteel en alleen op aanvraag is vervroegde opvang mogelijk, u kunt uw kind dan ‘s morgens eerder te brengen (vanaf 06.45u).

Op het kinderdagverblijf vinden wij het vooral belangrijk dat kinderen een fijne en gezellige dag hebben. Er is een duidelijke structuur die gepaard gaat met vaste gewoonten, liedjes ed en een duidelijk dagritme. Wij gaan op gezette tijden eten, drinken, naar het toilet, slapen ed. Maar er is ook veel ruimte voor onder andere vrij spel, knutselen, dansen, boekjes lezen en muziek. En natuurlijk fijn naar buiten!

Bij kinderopvang Boem Boem heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende vormen van dagopvang, al naar gelang uw persoonlijke wensen:

  • Vaste opvang

De meest gangbare vorm van dagopvang is opvang waarbij 1 of meerdere dagdelen ‘vast’ per week worden afgenomen. Wij werken niet met ‘uurtje-factuurtje’, wel is het mogelijk om aaneengesloten aan een dagdeel 2 losse uren af te nemen.

  • Flexibele opvang

Naast deze vaste overeenkomst, bestaat er ook de mogelijkheid om een overeenkomst op flexibele basis af te sluiten.

Flexibele opvang bieden wij aan kinderen waarvan de ouders op onregelmatige tijden/dagen werken en dus geen ‘vaste’ dag en/of dagdelen kunnen afnemen. Zij kunnen dan een flexibel contract krijgen, waarbij de opvangdagen en het aantal dagdelen per maand kunnen wisselen. Men geeft ruim van te voren aan (bij voorkeur minimaal een maand), welke dagdelen er opvang nodig is. Opvang is mogelijk mits er plek is, afhankelijk van de groepsgrootte op de aangevraagde dag(en) en wordt gehonoreerd op volgorde van binnengekomen aanvragen.

  • 40-weken overeenkomst

Voor ouders die in het onderwijs werkzaam zijn en in de schoolvakanties geen opvang nodig hebben, bestaat er de mogelijkheid om een overeenkomst voor 40 weken af te sluiten, in plaats van opvang op basis van 52 weken. Deze overeenkomst betreft 40 weken opvang binnen 1 schooljaar, dit zijn de weken buiten de schoolvakanties in regio Noord.