PSO

Kinderopvang Boem Boem

Created with Sketch.

PEUTERSPEELOPVANG ‘DE BOEM BOEM SCHOOL’ (PSO) 

Wij bieden naast kinderdagopvang en BSO ook peuterspeelopvang (PSO) voor kinderen van tweeënhalf tot vier jaar. Dit is in Cultuurhuis ‘de Elshof’. 

Dit bieden wij aan op: 

  • Woensdag (08.30 – 11.30) 
  • Vrijdag (08.30 – 11.30) 

De peuterspeelopvang is in principe bedoeld voor de kinderen uit Wijthmen die hoogstwaarschijnlijk onderwijs zullen gaan volgen aan basisschool De Kubus. Ouders zijn niet verplicht om hun kind 2 ochtenden naar de peuterspeelopvang te brengen. Men kan ook kiezen voor 1 ochtend.  Ruilen van een ochtend is in principe niet mogelijk, men kiest vast of voor opvang op woensdagochtend, vrijdagochtend of beide. Dit wordt in een overeenkomst vastgelegd. 

Ontwikkelen 

Lekker spelen, andere kinderen ontmoeten en ook nog een extra stapje zetten in de ontwikkeling. Dat is wat peuters doen op de peuter speelopvang, een omgeving die helemaal voor hen is ingericht. 

De peuter speelopvang Boem Boem heeft een breed en uitdagend aanbod. Dat betekent dat er voor alle ontwikkelingsgebieden (cognitief, motorisch, creatief en zintuiglijk) materiaal aanwezig is, afgestemd op de interessegebieden en (ontwikkelings)behoeften van de kinderen. Kinderen kunnen puzzels maken en boekjes lezen, maar ook knutselen, schilderen, rennen en klimmen. Zowel buiten als binnen.